Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wafle przekladane kajmakiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko skondensowane 1 puszka
wafle1 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Wafle przekladane kajmakiem

Mleko skondensowane gotujemy w puszce w głębokiej wodzie ok. 3 h. Po ugotowaniu przekładamy wafle gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eduszo
eduszo 29.11.2010 17:38
Uwielbiam kajamak.
MAR3STA 18.11.2010 14:50
najlepszy jest kajmak własnej roboty, polecam!
MAR3STA 18.11.2010 14:50
pychota!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak