Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka włoska

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet winny 3 łyżki
oliwa 6 łyżek
cebula 1 szt
kapusta pekińska 1 średnia główka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka włoska

Kapustę poszatkować, dodać pokrojoną w drobną kosteczkę cebulkę i wymieszać.
Przygotować sos według przepisu i odstawić go na około dwie godziny.
Po tym czasie do kapusty wlać sos, wymieszać i jeszcze odstawić na 20 minut aby smaki się przegryzły.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 20.11.2012 09:05
rewelacyjnie wygląda!;)
eli_555 22.08.2011 21:02
prosta i smaczna
darus 06.05.2011 10:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak