Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marynata salachecka - płynna

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 4 łyzki
sól 1 łyzka
miód prawdziwy 2 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 2 łyzki
papryka mielona 1 łyżka
chili 1/2 łyżeczki
Czosnek suszony Prymat 1/2 łyzki
Kwas cytrynowy Prymat szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: marynata salachecka - płynna

Wszystkie składniki przełożyć do wysokiej miski i dobrze wymieszać. Włożyć do niej mięso i marynować całą noc.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 19.07.2013 08:21
ma świetny aromat
mamusia1 28.08.2012 10:04
robiłam ostatnio w niej kurczaka i był wspaniały!
mamusia1 28.08.2012 10:04
robiłam ostatnio w niej kurczaka i był wspaniały!
mamusia1 24.11.2010 14:28
super!
MAR3STA 19.11.2010 16:38
świetna!
iwa643 16.11.2010 07:08
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak