Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z cebulą, kiełbasa i kapusta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4
cebula 1
kapusta włoska
kiełbasa
margaryna
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z cebulą, kiełbasa i kapusta

cebule kroimy w drobna kostke, 2 liscia kapusty w drobne paseczki i razem przesmażamy na margarynie z dodatkiem soli. Z kielbasy zdjemujemy skórke i kroimy w kostke, dodajemy do warzyw gdy robia sie mieekie, przesmazamy jeszcze troche i dodajemy jajka. Solimy i dajemy duzo pieprzu, smazymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Myszka75 12.11.2011 09:08
z kapustą? Muszę wypróbować...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak