Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron faszerowany fetą i suszonymi pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

muszle makaronowe
ser feta
suszonym pomidorów w zalewie 0,5 słoika
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron faszerowany fetą i suszonymi pomidorami

Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Fetę rozdrobnić widelcem, dodać osączone z zalewy, pokrojone suszone pomidory, dodać sól, pieprz i paprykę do smaku, wymieszać. Do muszli nakładać farsz, wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 150 st. i podpiekać, dopóki ser się nieco rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AnaSt 27.05.2012 09:19
Lubię fetę, więc na pewno wypróbuję
fictor123 30.12.2011 04:36
mniam
IlonaAlbertos 23.09.2011 21:42
To coś dla mnie.
Aleksandra45 06.02.2011 12:40
super!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak