Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga panierowana z marchewką

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 1 kg
marchewka 1 kg
sałaty zielonej kilka liści
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Panga panierowana z marchewką

Pangę opanierować i usmażyć na oleju. Marchew ugotować i pokroić. Na liściach sałaty ułożyć rybę. Nałożyć na nią marchew. Przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 03.01.2012 11:32
apetyczne
KasiaK90 06.12.2011 09:59
pycha
tomek18 04.07.2011 14:18
super
iwa643 27.06.2011 06:21
pyszne
jolaxa1 04.03.2011 21:12
mmm
maciek7 25.02.2011 20:50
pyszna
wedith1 26.01.2011 20:21
Lubię zestawienie ryby z marchewką :D
pacpaw 28.11.2010 12:30
naprawione już chyba zostało
pioge7 11.11.2010 17:40
w tytule ma być Panga panierowana z marchewką a nie śledź. Za pomyłkę przepraszam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak