Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SOS BELGIJSKI DO FRYTEK

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 SZTUKA
majonez 5 łyżek
ocet 1 ŁYŻKA
sól, pieprz
ketchup pikantny 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: SOS BELGIJSKI DO FRYTEK

CEBULĘ POKROIĆ DROBNO, KETCHUP, MAJONEZ I OCET WYMIESZAĆ DODAĆ DO CEBULI.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 27.06.2011 22:23
super
bursztynek 21.03.2011 23:34
robię podobny, nawet nie wiedziałam, że tak się nazywa, pycha
Kate131 10.02.2011 09:17
fajny
Emilia22 13.11.2010 08:54
ciekawy przepis,na pewno wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak