Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BIGOS Z KAPUSTY KISZONEJ

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 KG
wędlina 30 DAG
boczek wędzony 10 DAG
przecier pomidorowy 1 ŁYŻKA
cebula 1 SZTUKA
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: BIGOS Z KAPUSTY KISZONEJ

KAPUSTĘ KISZONĄ UGOTOWAĆ I ODLAĆ WODĘ. WĘDLINĘ, BOCZEK, CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I PRZESMAŻYĆ NA TŁUSZCZU. DODAĆ DO KAPUSTY, WYMIESZAĆ, DODAĆ PRZECIER POMIDOROWY. PODLAĆ NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ ROSOŁU.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 08.02.2012 09:40
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak