Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka koperkowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
koperek 1 pęczek
majonez 100 ml
jogurt naturalny 80 ml
Pieprz biały mielony Prymat
sól
Zioła prowansalskie suszone Prymat 3 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka koperkowe

Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy i kroimy na połówki. Majonez zmiksować z jogurtem. Dodać drobniutko posiekany koperek, doprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 06.11.2013 09:56
uwielbiam jajka w każdej postaci :-)
ankaryba 30.08.2013 07:52
jakie fajne :-)
Emiliozo 30.11.2011 18:40
świetne nie tylko na piątek
Goya 09.04.2011 11:15
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak