Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z papryką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
papryka 1 szt
jabłko 1 szt
marchewka 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
pieprz do smaku
cukier do smaku
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z papryką

Kapustę posiekać, paprykę pokroić w kostkę, jabłko i marchewkę zetrzeć na tarce, cebulę pokroić wraz ze szczypiorem. Wszystko razem wymieszać , przyprawić do smaku cukrem i pieprzem, skropić oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 04.11.2013 18:47
Smakowita surówka.
czekoladka_m 02.11.2012 19:12
bardzo smaczna;)
Margo1 31.12.2010 12:56
lubię
Monika193
Monika193 12.12.2010 09:52
uwielbiam surówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak