Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA-ZAKOPIANKA

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone indycze 50 dag
por 2 szt
marchew 2 szt
ser topiony 2 szt.większe
groszek konserwowy 1 puszka
mąka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA-ZAKOPIANKA

nastawić wodę wrzucić kostkę rosołową, marchew pokroić dowolnie wrzucić do wody podgotować do mięsa mielonego dodać jajko,mąkę i przyprawić zrobić małe kuleczki wrzucić do zupy dodać podsmażony por i kurki mogą być pieczarki podgotować dodać groszku wedle uznania do sera dodać trochę zupy zmiksować zabielić tym zupę-przyprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 16.03.2012 12:09
ciekawa zupka,,
Margo1 15.06.2011 08:12
smaczna
Neetka90 16.01.2011 16:09
muszę spróbować zrobić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak