Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z roladkami i sosem francuskim

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1/2 szt
masło
sałata kędzierzawa 2-3 liście
ser żółty 2 plastry
szynka 2 plastry
sos francuski
bazylia do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z roladkami i sosem francuskim

Bagietke smarujemy masłem i układamy na niej sałatę. Plaster szynki kładziemy na plastrze sera, całość razem zrolujemy, a następnie za pomocą ostrego noża odcinamy 1cm kawałki i układamy na sałacie. Gotową bagietkę polewamy sosem francuskim i przyozdabiamy bazylią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 11.12.2012 15:51
Pyszności :)
wojr63 29.04.2012 23:11
bardzo ładnie wyszła
smakowita 18.04.2012 10:59
coś wspaniałego
zuzanna_z 14.03.2012 11:32
fajnie wygląda
Marzena34 04.02.2012 08:33
sztuka,arrcydzieło
caroline1983 01.09.2011 21:49
wygladaja super
kochanyptysiu 18.05.2011 12:17
cudownie wygladaja
Norgiusz 09.03.2011 07:27
fajnie wyglada
wedith1 01.01.2011 12:22
Taką bagietkęto bym zjadła :D
ewasylwia 08.12.2010 10:28
apetycznie wyglada
ewasylwia 08.12.2010 10:28
apetycznie wyglada
cukiereczek 01.12.2010 08:32
Na śniadanie rewelacja
aisoglam 30.11.2010 12:17
bajecznie ;)
pegaz 13.11.2010 08:31
ciekawie wygląda
pacpaw 12.11.2010 01:18
nic dodać nic ująć. kulinarny majstersztyk
MAR3STA 11.11.2010 14:40
prawdziwe dzieło sztuki!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak