Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KARKÓWKA Z PAPRYKĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karkówka 1 kg
papryka 2-4 szt
pieczarki 25 dag
cebula 4 szt
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 torebka
sól, pieprz ziołowy
Papryka słodka mielona Prymat
olej 0,5 szklanki
ketchup pikantny duży

Przepis i sposób przygotowania na: KARKÓWKA Z PAPRYKĄ

karkówkę pokroić w plastry 1 cm. obtoczyć w przyprawach zostawić na 24 godz. na blachę wlać olej ułożyć plastry mięsa obok siebie na to pokroić cebulę w kostkę następnie pieczarki w plastry i paprykę grubo pokrojoną zalać ketchupem piec 1,5 godz w 180 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 29.08.2013 15:32
na pewno jest super !
Margo1 15.06.2011 08:11
lubię
Iwona51
Iwona51 21.03.2011 10:35
pycha
Neetka90 16.01.2011 16:09
wygląda smacznie
krzyniu1984 12.01.2011 10:01
dla mnie bomba!
Iwona56 04.01.2011 19:29
JEST BARDZO SMACZNA
mala2021 03.01.2011 16:18
myslę że bedzie smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak