Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryb 50 dag
cebula
ząbek czosnku
masło
sól
pieprz
ziemniaki
bulion warzywny 1 l
jogurt naturalny 125 g

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna

Cebulę obrać, drobno posiekać, wrzucić na rozgrzane masło, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, zeszklić. Dodać kawałki ryb, przesmażyć, po czym zalać bulionem, zagotować, dodać obrane i pokrojone w plasterki ziemniaki, gotować ok. 20 minut. Wymieszany z mąką jogurt dodać do zupy, wymieszać i gotować jeszcze ok. 10 minut. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 09.03.2012 15:03
pycha
Kopiko1983 25.04.2011 19:09
Warto wypróbować!
Krystyna33 01.03.2011 16:46
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak