Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z zielonym groszkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mrożonego groszku 4 łyżki
sól
pieprz
skórka z cytrynyy
jogurt naturalny 125 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z zielonym groszkiem

Twaróg rozdrobnić widelcem. Aby groszek nie stracił koloru, po rozmrożeniu włożyć go do gorącej wody na 2 minuty, po czym przepłukać zimną wodą. Wrzucić go do twarogu, dodać jogurt naturalny, sól i pieprz do smaku, dokładnie wymieszać, posypać startą skórką z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak