Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówki 9 szt
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Gotowe ciasto francuskie podzielić na 9 równych części. Posmarować rozbełtanym jajkiem, położyć parówkę i zwinąć w rulon. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec około 10-15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 08.02.2013 22:47
smakowite te paróweczki
wojr63 12.06.2012 20:57
lubię takie
Wafelek2601 30.04.2012 08:38
super na kolację
caralajna 24.02.2012 14:14
super
Iwona51
Iwona51 05.12.2011 09:41
fajne
Agnik 17.06.2011 19:28
mniam
ewaa 18.04.2011 18:29
szybko i smacznie:)
FAFIK 02.02.2011 06:36
Ciekawie wyglądają
Monika193
Monika193 11.11.2010 08:28
pysznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak