Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

budyń czekoladowy z orzechami i rodzynkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń czekoladowy 1 opakowanie
mleko 500 mililitrów
rodzynki 10 gram
orzechy 10 gram

Przepis i sposób przygotowania na: budyń czekoladowy z orzechami i rodzynkami

300 mililitrów mleka gotujemy z rodzynkami i orzechami w pozostałej części mleka rozrabiamy proszek całośc ze sobą łączymy gotujemy 3 minuty, ciągle mięszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak