Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z jabłkiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 30 dkg
jabłko 1 szt
cebula 3 szt
margaryna do smażenia
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z jabłkiem

Jabłka pokroić w półplasterki i na suchej patelni podpiec do miękkości i przełożyć na talerzyk.Na tej samej patelni rozgrzać margarynę i poddusić do miękkości pokrojoną w piórka cebulę,dodać pokrojoną wątróbkę i piec do miękkości.Na końcu doprawić do smaku.Na talerz wyłożyć jabłka,cebulę i wątróbkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 03.12.2013 10:01
bardzo taką lubię
Aneta41 21.11.2012 18:32
coś innego:)
ben-ka 13.09.2012 08:05
z jabłkami też robię:)
SyMiki 01.10.2011 19:21
muszę wypróbować
traktorek 11.07.2011 19:44
mnie bardzo ciekawi
kuklik 01.12.2010 08:34
z jabłkiem jeszcze nie jadłam i jestem ciekawa jak to smakuje
Margo1 23.11.2010 16:16
pyszne
eli_555 22.11.2010 22:43
Też taką robię,jest pycha.
Iwusia 16.11.2010 00:06
Ja też robię podobnie wiec wiem, że smak jest wspaniały !
Grażyna13 15.11.2010 10:47
Robię podobną, czasem tez z porem, pyszna jest :)
marta0906 14.11.2010 11:17
na pewno jest pyszna
ElizaT 13.11.2010 00:51
fajnie wygląda !
matii6 10.11.2010 10:59
ładnie podane ,aż by się zjadło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak