Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela
małe cebule 2
serka naturalnego 250 g
musztarda
majonez
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Makrelę oddzielić od skóry, usunąć kości, połączyć z bardzo drobno posiekanymi cebulami i rozgniecionymi widelcem jajkami. Wszystkie te składniki połączyć z serkiem naturalnym, doprawić musztardą, majonezem, solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ziabela 05.04.2012 11:26
dobre i zdrowe
MAR3STA 10.11.2010 16:17
smaczne śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak