Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tatar wołowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Polendwiczki Wołowe 1 kg
olej 3 łyzki
musztarda dijon 2 łyżki
jajko 3 szt
kapary 10 dag
ogórki kiszone 30 dag
cebula biała 3 szt
lea &Perrins 1 łyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: tatar wołowy

Mięso(polędwiczki można zastąpić udźcem wołowym ) zmielić min. 2 razy dodać olej, lea &Perrins, musztardę i jajka . Kapary , ogórki , cebule zsiekać drobno

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 18.04.2011 00:17
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak