Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczykowa sałatka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

puszka kukurydzy
ziemniaki 50 dag
olej 1 lyzka
pęczek pietruszki
cebula 1
sól, pieprz
tuńczyk 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczykowa sałatka

Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach. Wystudzić, obrać i pokroić w grube plasterki. Osączyć kukurydzę, Tuńczyka przełożyć na sitko, również osączyć. Obrać cebulę, pokroić w kostkę wymieszać z ziemniakami, kukurydzą i natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. Dodać olej, całość wymieszać i dać do lodówki na 10 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak