Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłek 5
dowolnego żółtego sera 10 dag
sól, pieprz
kiełki rzodkiewki
Szczypiorek cienki
feta 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka z serem

Jabłka umyć, ściąć wieczka, wyjąć część miąższu. Miąższ rozdrobnić, połączyć ze startym serem i fetą, dodać szczypiorek i kiełki, przyprawić. Napełnić jabłka. Można lekko podpiec na grillu, żeby ser się rozpuścił.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak