Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gruszki z ajerkoniakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gruszki 8 szt
ajerkoniak 1\\2 szkl
serek homogenizowany 10 (waniliowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Gruszki z ajerkoniakiem

Serek wymieszać z ajerkoniakiem.
Następnie gruszki przekroić na pół, usuwając gniazda nasienne.
Wszystkie połówki owinąć w folię aluminiową i piec około 15 minut.
Po tym czasie odwinąć z folii i polać je serkiem z ajerkoniakiem i piec jeszcze około 4 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak