Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo- pomidorowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser biały 10 dag
ser topiony 20 dag
masło 10 dag
koncentrat pomidorowy 1-2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo- pomidorowa

Ser biały należy utrzeć w misce za pomocą kulki do ucierania, dodać do
niego ser topiony, masło i koncentrat pomidorowy. Wszystkie składniki
należy dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pastę
można podawać po schłodzeniu w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak