Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier na białkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 1 szt.
cukier puder 2 łyż
cytryna pół

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier na białkach

Białko z cukrem pudrem ucierać aż masa stanie się gęsta i pulchna.Przyprawić do smaku sokiem z cytryny.Lukier może służyć do polewania babek,mazurków.pierników.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 10.11.2010 15:43
Idealne do ciast
Ewelina45 10.11.2010 09:59
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak