Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki do żurku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb razowy resztki
masło 1-2 łyżki
mleko 1-2 łyżki
papryka mielona

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki do żurku

Czerstwy chleb pokroić w kostkę, którą skropić mlekiem.
Następnie wrzucić na patelnie z rozgrzanym masłem i podrumienić.
Przed podaniem posypać mieloną papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak