Składniki:
kapusta czerwona | 60 dag |
jabłka | 30 dag |
cebula | 1 szt |
wino czerwone wytrawne | 1/2 szkl |
kminek | 1/2 łyżeczki |
boczek | 10 dag |
mąka | 1 łyżka |
ocet winny | do smaku |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
kapusta czerwona | 60 dag |
jabłka | 30 dag |
cebula | 1 szt |
wino czerwone wytrawne | 1/2 szkl |
kminek | 1/2 łyżeczki |
boczek | 10 dag |
mąka | 1 łyżka |
ocet winny | do smaku |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: