Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do krokietów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1 kg
cebula 2 sztuki
pieczarki 1/2 kg
tłuszcz
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do krokietów

Kapustę pokroić na kawałki i ugotować, odcisną i zmielić. Cebule pokroić i usmażyć, podobnie pieczarki. Całość wymieszać z kapustą i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak