Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 średnia sztuka
jajko 3 szt
majonezu 3 łyżki
pieprz,odrobina soli do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna.

Makrelę obrać z ości, tuńczyka osączyć z zalewy.Jajka ugotować na twardo, obrać, ostudzić, pokroić na drobniejsze kawałki.Dodać majonez, pieprz i sól i zmiksować np. blenderem.Schłodzić (najlepiej przygotować dzień wcześniej).
Posmarowane pastą pieczywo ozdobić świeżymi warzywami i zieleninką.
do dekoracji np.pomidor,ogórek,sałata,koperek,pestki granatu,kukurydza,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sarenka 17.08.2011 08:00
A ja lubie z ogórkiem kiszonym :)
Sarenka 17.08.2011 08:00
A ja lubie z ogórkiem kiszonym :)
ZEWA 03.05.2011 11:25
ja też zaostrzam smak cebulką, dodaję jeszcze troszkę musztardy ale to kwestia gustu
misia53 09.11.2010 10:58
Ja dodaję jeszcze cebulkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak