Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki z ryżem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

paluszki cielęce 2 szt
pieczarki 5 szt
papryka czerwona 1
czosnek 1 ząbek
cebulka 1
ryż 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z ryżem

Ryż gotujemy , do momentu aby powstał ryż sypki. Paluszki cielęce kroimy w talarki , podsmażamy wraz z pieczarkami pokrojonymi w plasterki, paprykę w kostkę . Dodajemy cebulę i czosnek , wszystko zależy ile tego chcemy dać .Podsmażamy chwilkę . Ryż wykładamy na głęboki płaski talerz , i na ten ryż wysypujemy wszystko co smażyliśmy na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 01.04.2012 10:57
pyszne
babcia
babcia 01.04.2012 10:57
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak