Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapustą pekińską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajek ugotowanych na twardo 5 sztuk
papryki konserwowej 2 szt
szynki 20 dag
pora 1 sztuka
majonez sól pierz sos słodko kwaśny
ryż 1 woreczek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapustą pekińską

Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu. Jajka i wędlinę pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć. Pora pokroić w plasterki. Paprykę osączyć pokroić dowolnie. Układać warstwami; ½ ryżu, papryka, majonez, jajka, oprószyć solą i pieprzem, por, majonez, wędlina, kukurydza, reszta ryżu, sos słodko-kwaśny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojtek8 09.11.2010 11:16
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak