Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa zapiekana z gorgonzolą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 2
GORGONZOLA 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa zapiekana z gorgonzolą

Kiełbasę nacinamy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Gdy zacznie puszczać tłuszcz, wyjmujemy i posypujemy przyprawą do grilla z dwóch stron. Wkładamy z powrotem do piekarnika i pieczemy na złoty kolor. Po wyjęciu ciepłą kiełbasę smarujemy odrobiną gorgonzoli. Podawać z keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 01.02.2013 12:11
fajne połączenie :)
BernadettaP 28.01.2012 15:55
Poprosz? kawa?ek :)
marta1371 21.04.2011 22:11
jeszcze tego nie jadłam
Joanna108
Joanna108 03.12.2010 08:15
Uwielbiam gorgonzolę, ale nigdy nie jadłam jej z polską kiełbasą :).Spróbuję.
Zoso 08.11.2010 20:21
Ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak