Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowo w sałatce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórków konserwowych 4 sztuki
jajek 5 szt
groszku konserwowego 1 puszka
jabłka 1 sztuka
soku z cytryny 1 łyżka
sól pieprz majonez
ryż 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowo w sałatce

Ryż ugotować na sypko. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę z ogórkiem konserwowym i obranym jabłkiem. Groszek osączyć, wszystkie składniki połączyć, doprawić solą i pieprzem. Do majonezu dodać sok z cytryny i wymieszać z sałatką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak