Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w śmietanowej pierzynce

4.0
(21)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 2 sztuka
łosoś wędzony plastry 1 opakowanie
ogórek kiszony 2 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w śmietanowej pierzynce

cebule kroimy w okrągłe plastry, ogórka wzdłuż na długie plastry,jajka także kroimy na plastry. Łososia zginamy w pół, do powstałej kieszonki wkładamy plaster cebuli, ogórka, jajka - zamykamy. W szklance przygotowujemy sos. Mieszamy śmietanę z chrzanem i odrobiną soku z cytryny i polewamy łososia by został przykryty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elwal
elwal 15.08.2011 09:28
warte wypróbowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak