Łosoś w śmietanowej pierzynce

Łosoś w śmietanowej pierzynce

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1 sztuka
  • jaja na twardo

    2 sztuka
  • łosoś wędzony plastry

    1 opakowanie
  • ogórek kiszony

    2 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebule kroimy w okrągłe plastry, ogórka wzdłuż na długie plastry,jajka także kroimy na plastry. Łososia zginamy w pół, do powstałej kieszonki wkładamy plaster cebuli, ogórka, jajka - zamykamy. W szklance przygotowujemy sos. Mieszamy śmietanę z chrzanem i odrobiną soku z cytryny i polewamy łososia by został przykryty.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

elwal

15.08.2011 09:28
warte wypróbowania

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat