Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z twarogu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser biały 25 dag
śmietana 3 łyżki
cebula 30 dag
masło 2 łyzki
żółtko jajek 1 szt
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z twarogu

Twaróg przetrzeć przez sito lub zmielić.
Następnie cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym maśle po czym dodać ją do twarogu.
Dodać jeszcze żółtka oraz śmietanę.
Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak