Wątroba drobiowa z cebulką

Wątroba drobiowa z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątroba drobiowa

    1 kg
  • cebulka

    2-3 sztuki
  • sól czosnkowa

    do smaku
  • pieprz czamy mielony Prymat

    do smaku
  • olej do smażenia

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę myjemy i kroimy w średniej wielkości kawałeczki. Cebulkę kroimy w paseczki i smażymy. Następnie dodajemy wątróbkę z dodatkiem przypraw soli i pieprzu i smażymy ok 15- 20 min. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

10.04.2013 09:24
uwielbiam wątróbkę

caralajna

30.09.2012 07:04
mniam

m1monika

31.08.2012 13:01
smaczna :-)

IKrakowianka

16.02.2012 19:45
super do pieczywa

RenataZ-et

01.02.2012 20:10
uwielbiam wątróbkę z cebulką

Wafelek2601

04.01.2012 13:11
bardzo lubię wątróbkę z cebulką

madi356

16.12.2011 21:26
mniam

katarzynka455

17.10.2011 11:51
smaczna

MarianM

30.09.2011 23:07
tez tak robie

sylwiachmiel

08.08.2010 07:23
bardzo lubie watrobke

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat