Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątroba drobiowa z cebulką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba drobiowa 1 kg
cebulka 2-3 sztuki
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
olej do smażenia do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba drobiowa z cebulką

Wątróbkę myjemy i kroimy w średniej wielkości kawałeczki. Cebulkę kroimy w paseczki i smażymy. Następnie dodajemy wątróbkę z dodatkiem przypraw soli i pieprzu i smażymy ok 15- 20 min. Smacznego !!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 10.04.2013 09:24
uwielbiam wątróbkę
caralajna 30.09.2012 07:04
mniam
m1monika 31.08.2012 13:01
smaczna :-)
IKrakowianka 16.02.2012 19:45
super do pieczywa
RenataZ-et 01.02.2012 20:10
uwielbiam wątróbkę z cebulką
Wafelek2601 04.01.2012 13:11
bardzo lubię wątróbkę z cebulką
madi356 16.12.2011 21:26
mniam
katarzynka455 17.10.2011 11:51
smaczna
MarianM 30.09.2011 23:07
tez tak robie
sylwiachmiel 08.08.2010 07:23
bardzo lubie watrobke
Gosia_60 13.05.2010 00:32
Smaczna - robię tym samym sposobem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak