Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa pieczarkowa z makaronem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kostki rosołowe 2 szt.
włoszczyzna 1/2 op.
pieczarki 10 dkg
makaron 4 łyzki
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżka
pieprz do smaku
śmietana 12% 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: zupa pieczarkowa z makaronem

Zagotować kostki rosołowe, dodać pokrojona włoszczyznę i pokrojone pieczarki. Pogotować kilka minut. Dodać makaron, Jak będzie miękki, dodać przyprawy i podbić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 03.12.2011 08:21
moja ulubiona
Beata73 03.12.2011 08:21
moja ulubiona
mamusia1 19.10.2011 16:17
bardzo taką lubię
mamusia1 19.10.2011 16:16
bardzo taką lubię
ewaa 03.10.2011 21:17
Pyszna
IlonaAlbertos 24.03.2011 19:11
Ciekawy przepis.
mamusia1 17.03.2011 15:52
moja ulubiona zupka
mamusia1 17.03.2011 15:52
moja ulubiona zupka
jolaxa1 01.03.2011 21:15
pyszności
Grażyna13 07.02.2011 20:27
Pyszna, lubię taką !
kuklik 05.12.2010 07:24
też taką robię ale z grzankami
Beata73 04.12.2010 10:35
delikatna i smaczna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak