Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonych buraczków

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwone buraki 3 szt
marchew 1 szt
cebula biała 1/2 szt
jabłko 1 szt
olej roślinny 4 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonych buraczków

1) buraczki ugotować, a następnie ostudzić, obrać i zetrzeć na tarce
2) pozostałe warzywa obrać i zetrzeć na tarce (na grubych oczkach)
3) warzywa połączyć, wymieszać i doprawić olejem, solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 06.12.2010 15:57
zdrowe i dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak