Składniki:
matiasy | 4 szt |
jabłko winne | 1 szt |
granat | 1 szt |
jarmuż | 3 liście |
koperek zielony | 1/2 pęczka |
oliwa | 3 łyżki |
płatki z nagietka | 4 kwiatki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ogórek | 1/2 szt |
sok z limonki | (do smaku) |
matiasy | 4 szt |
jabłko winne | 1 szt |
granat | 1 szt |
jarmuż | 3 liście |
koperek zielony | 1/2 pęczka |
oliwa | 3 łyżki |
płatki z nagietka | 4 kwiatki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ogórek | 1/2 szt |
sok z limonki | (do smaku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: