Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Proste żeberka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 50 dag
keczup pikantny
musztarda

Przepis i sposób przygotowania na: Proste żeberka

Do garnka z wodą dodajemy ziele angielskie, liść laurowy, kostkę rosołową. Gdy się zacznie gotować wrzucamy żeberka i gotujemy ok. 20 min. Żeberka wyjmujemy natomiast wywar może posłużyć nam do zupy. Mieszamy keczup z musztardą i smarujemy nim żeberka. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok 15 min, do zarumienienia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 22.10.2012 12:17
super
Sroczka 08.02.2012 16:10
proste i smaczne
edyta44 22.09.2011 18:51
pycha
ewaa 21.08.2011 20:51
wyglądają apetycznie:)
bami 03.08.2011 12:43
Aż chce się wyciągnąć rękę i złapać takie żeberko :D
Koper 22.01.2011 17:03
Mój mąż byłby zachwycony :)
Grażyna13 18.01.2011 17:04
Smakowite !
anja3107 13.12.2010 14:34
faktycznie proste ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak