Sandacz w pietruszce

Sandacz w pietruszce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sandacz

    2 filety
  • natka pietruszki

    1 łyżeczka
  • tarta bułka

    3 łyżki
  • mąka

    1 łyżka
  • sól

    do samku
  • natka pietruszki

    4 łyżki
  • jajka

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sandacza kroimy na kawałki solimy .Obtaczamy w mące i w jajku . Do tartej bułki dodajemy pietruszkę Prymat mieszamy i obtaczamy w nim sandacza .Smazymy na oleju .Na ciepłą rybke kładziemy posiekana świeżą natkę pietruszki

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ronald88

20.08.2011 13:38
super

pioge7

30.04.2011 17:06
super

bernika

29.09.2010 14:51
smakowicie wyglada!

eli_555

08.09.2010 21:25
Taka rybka musi być smaczna.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat