Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandacz w pietruszce

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sandacz 2 filety
natka pietruszki 1 łyżeczka
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
mąka 1 łyżka
sól do samku
natka pietruszki 4 łyżki
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz w pietruszce

Sandacza kroimy na kawałki solimy .Obtaczamy w mące i w jajku . Do tartej bułki dodajemy pietruszkę Prymat mieszamy i obtaczamy w nim sandacza .Smazymy na oleju .Na ciepłą rybke kładziemy posiekana świeżą natkę pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 20.08.2011 13:38
super
pioge7 30.04.2011 17:06
super
bernika 29.09.2010 14:51
smakowicie wyglada!
eli_555 08.09.2010 21:25
Taka rybka musi być smaczna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak