Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos musztardowy do sznycli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztardy 2 łyżki
cebula
kaparów łyżka
śmietany łyżka
mąki łyżka
żółtko jajek
sól
Pieprz biały mielony Prymat
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos musztardowy do sznycli

Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na oleju, dopóki się nie zeszkli, następnie posypać ją mąką i podsmażyć. Do cebuli wlać bulion i zagotować, po czym dodać pozostałe składniki i wymieszać. Zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak