Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety z masłem czosnkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 sztuki
czosnek 4 ząbki
szczypiorek 3 łyżki
masło 1/2 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Filety z masłem czosnkowym

Czosnek miażdżymy, szczypiorek siekamy. Ucieramy z masłem i wkładamy do lodowki. Kiedy masło stwardnieje dzielimy na niewielkie porcje i zamrażamy je. W filetach robimy malutkie kieszoni i w ich środek wkładamy kawałki masła \"nadzienie\", spinamy wykałaczkami. Pieczemy w piekarniku w tepm. 200 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak