Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
grzyby suszone 50 g
cebula 1 szt
sól, pieprz, cukier
masło
Bulion grzybowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grzybami

Kapuste odcisnąć z nadmiaru soku, zalać wodą i zagotować. Grzyby namoczyć, a nastepnie ugotować z kostka grzybową, pokroić w paseczki. Cebule pokroić w kostkę i zeszklić na maśle, dodac grzyby i chwile podsmażyć. Połaczyc z kapustą i chwilę dusić. Doprawić solą, pieprzem i cukrem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tika4444 14.11.2011 19:17
fajna kapustka
Tika4444 14.11.2011 19:17
fajna kapustka
Tika4444 14.11.2011 19:17
fajna kapustka
Tika4444 19.12.2010 09:45
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak