Składniki:
fasola Jaś | 2 szklanki |
boczek wędzony | 10 dkg |
kiełbasa śląska | 30 dkg |
cebula | 1 |
oregano | |
tymianek | |
majeranek | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
koncentrat pomidorowy | |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1 kostka |
fasola Jaś | 2 szklanki |
boczek wędzony | 10 dkg |
kiełbasa śląska | 30 dkg |
cebula | 1 |
oregano | |
tymianek | |
majeranek | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
koncentrat pomidorowy | |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: