Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 70 dag
cebula biała 3 szt
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Wątróbkę dokładnie oczyścić z żyłek, przekroić na pół. Cebulę obrać, pokroić w cienkie półplasterki. Na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju, wrzucić watróbkę i cebulę, wszystko razem ducić ok 5 min. Następnie zdjąć pokrywkę, doprawić watróbkę z cebulą do smaku i smażyć aż będą rumiane. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babi17 13.01.2013 16:25
pychotka
Maniek2 22.02.2012 07:50
super
artur7 08.02.2012 09:22
lubię
Wafelek2601 17.01.2012 11:25
bardzo lubię wątróbkę
Motorek 27.09.2011 10:09
smaczna
Grazyna0211 14.08.2011 12:23
wygląda bardzo apetycznie
marchewka 11.05.2011 23:41
pyszności
aacaac 20.04.2011 07:01
pycha
Mariusz10 19.04.2011 23:46
świetna taka wątróbka!
Mati13 25.03.2011 18:34
pysznie wyglada
Mati13 25.03.2011 18:33
pysznie wyglada
ben-ka 21.12.2010 11:42
Dawno nie robiłam wątróbki ,przypomniałaś,że warto czasami zrobić:)
Grażyna13 24.11.2010 09:15
Lubię bardzo :)
wolochski 10.11.2010 11:03
pycha
krzyniu1984 09.11.2010 07:57
super!
Iwusia 08.11.2010 15:28
uwielbiam taką wątróbkę :))
ElizaT 06.11.2010 14:55
wygląda smacznie, tylko czemu ja ją tak mało lubię
marta0906 06.11.2010 09:34
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak