Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowa świkła do mięs

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki ćwikłowe 4 sztuki
starty chrzan ze słoiczka 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Domowa świkła do mięs

Buraki umyć uważając, żeby nie uszkodzić skórki, ugotować w skórkach, obrać, zetrzeć na jarzynówce, wymieszać ze startym chrzanem. Doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 16.12.2013 15:55
Bardzo dobra
RenataZ-et 10.10.2013 23:51
świetny dodatek
IKrakowianka 17.06.2013 12:14
smaczny dodatek
IlonaAlbertos 14.07.2010 09:41
Przepraszam za błąd w nazwie przepisu, powinno być- ĆWIKŁA.
Iwusia 17.06.2010 22:23
Tradycyjnie i smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak