Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z Soli 500 gram
cebula czerwona 1
pomidory krojone z puszki 1
papryka czerwona 1
olej do smażenia
sól do smaku
Papryka słodka mielona Prymat 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna

1. Ryby zalać wodą, dodać jedną oczyszczoną cebulę i liście laurowe, Wybrałam solę ze względu na brak ości, co przy małym dziecku jest niezbędne. Gotować ok. 30 minut.
2. Pokrojone warzywa wrzucić do wywaru, doprawić papryką i solą, gotować kolejne 15 minut.
3. Gotową zupę podawać z miseczkach, posypać pietruszką. Jeżeli chcemy zupę podać z grzankami nie dodawać ziemniaków.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak